maandag 21 januari 2019
 
  Home arrow Nieuws arrow Nieuws arrow Uitnodiging NK-WK 2019
template designed by Richard
 
Laatste Nieuws
Meest gelezen
Hoofdmenu
Home
Nieuws
Het bestuur
Reglement
Competitie
Downloads
Sponsoren
Adressen
Gastenboek
Links
Zoeken...
Advertisement
Uitnodiging NK-WK 2019 PDF Afdrukken E-mail

Uitnodiging NK-WK 2019

 

Van maandag 4 t/m zaterdag 9 februari 2019 wordt op de banen van Verenigingsgebouw Juliana, Gosselinkweg 14 in Winterswijk-Woold het Nederlands Kampioenschap Winterswijkse Kaart 2019 (het NK-WK) gehouden.

 

Inschrijving online
Op de website van de Winterswijkse Schietbond, https://wsb-online.nl, staat een inschrijfformulier, die kunt u daar invullen en met één klik online versturen. Met deze link gaat u direct naar het inschrijfformulier:
https://wsb-online.nl/index.php/nk-kaart-winterswijk/aanmeldpunt-nk-kaart-winterswijk
 
Alle verdere info over het NK-WK zoals aanvangstijden, regelementen, klasse indelingen, te winnen prijzen, e.d. vindt u op de website van de WSB: https://wsb-online.nl

 

Belangrijke plaats voor jeugd op NK-WK

 

De organisatie is dit jaar in handen van SV Diana, een jeugdige vereniging. Het is absoluut geen verwijzing naar de leeftijd van de club, volgend jaar in 2020 vieren ze hun 85-jarig bestaan, maar naar de leeftijdsopbouw van haar leden. De helft van haar leden is 25 jaar of jonger!
 
Er worden ook al jaren speciale schietavonden voor de Winterswijkse jeugd gehouden en nu SV Diana de organisatie van het NK-WK op zich heeft genomen is het bijna vanzelfsprekend dat er ook veel aandacht voor de jeugd is op dit jaarlijkse schiettoernooi:
Deze keer is er voor de jongeren van 13 t/m 18 jaar ook een eigen jeugdtoernooi.
Meer info op: https://wsb-online.nl/belangrijke-plaats-voor-jeugd-op-nk-wk-2019   
 
Alle verdere info over het NK-WK zoals aanvangstijden, regelementen, klasse indelingen, te winnen prijzen, e.d. vindt u op de website van de WSB: https://wsb-online.nl
 
Oproep aan schietverenigingen:
Dit is een mooie gelegenheid om je eigen jeugd mee te nemen (en te vragen of ze nog vriendjes of vriendinnetjes hebben die mee willen doen) en te begeleiden. Lukt het regelen van die begeleiding niet, meld dit dan even en er wordt dan gezorgd voor begeleiding!
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst…
 
We gaan samen voor de toekomst van onze schietsport!

 
 
< Vorige   Volgende >
Wie is ingelogd
We hebben 1 gast online
mod_vvisit_counterVandaag52
mod_vvisit_counterGisteren138
mod_vvisit_counterDeze week52
mod_vvisit_counterDeze maand3191
mod_vvisit_counterTotaal533760